ВИДЕО: Разговор с Б. Николов и д-р Н. Маджирова

ВИДЕО: Разговор с Б. Николов и д-р Н. Маджирова

16 май 2020

Една намерена от наследниците стара VHS касета в архива на народния лечител фитотерапевт Борис Николов (1922-2009). Записът на моменти е с влошено качество. Авторът на интервютата остана неизвестен, въпреки всички опити да го издирим. Апелираме да се свърже с нас чрез страницата ни www.boralin.eu, ако познае работата си. Оказва се, това е единственото запазено интервю на именития фитотерапевт. Тук ще видите и разговор с д-р Надежда Маджирова, дългогодишен сътрудник в кабинета на Николов. За гледане на видеото натиснете ТУК!


Откъс от книгата на Николай МОСКОВ „Най-добрите български лечители” (със съкращения) публикувано в www.boralin.eu

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

При какви случаи е полезен Боралин? Откъс от третото издание на книгата на Б. Николов "Растението убиец на холестеролните плаки".

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин"

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”. Възможно е влошено качество на копирането, поради възрастта на някои от документите. За да разгледате, запишете фотокопието в твърдия диск на вашия компютър, след което отворете с предпочитаната програма за преглед на снимки и използвайте функция увеличаване (zoom).

прочети още