Съвети за добър имунитет с хранителни добавки Боралин

Съвети за добър имунитет с хранителни добавки Боралин

30 декември 2020

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

За подкрепа на имунната система и профилактика на горните и долните дихателни пътища препоръчваме Боралин-имун - единственият на пазара сироп от дървесен черен бъз (Sambucus nigra), който не съдържа захар или фруктоза, и е подходящ за диабетици.

Черният дървесен бъз расте под формата на храст или ниско дърво на места до 1500 м надморска височина. Листата му имат неприятна миризма, за разлика от цветовете и плодовете, чийто аромат се цени от кулинарията. Растението принадлежи към семейство Мешковицови (Adoxaceae). Познато е още с народните имена драмбъз, свирчовина, селешник и мимер.

Мощното енергизиращо действие на черния бъз се дължи на неговия богат биохимичен състав, който включва калий, провитамин А, витамини от групата В, ябълчена и винена киселина, желязо, флавоноиди (антоцианиди, рутин, фолиева киселина) и още много други полезни вещества.

Чудесния вкус на сиропа Боралин-имун придава екстрактът от перуанската билка стевиа (Stevia) – растение, известно с хипогликемичните си свойства и утвърдено като предпочитан заместител на захарта. Добавения към сиропа бета глюкан е мощен имуно-стимулатор и осигурява допълнителна защита.

Освен приема на хранителни добавки и имуностимуланти, не бива да забравяме, че за силен имунитет и добро здраве е важно да бъдем физически активни, да се храним пълноценно, да приемаме обилно количество течности и да отделяме достатъчно време за сън.

Повече информация за лечебните свойства на Боралин-имун, както и на всички хранителни добавки от серията „Боралин“ можете да намерите тук.


45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”. Близо половин век в България съществува алтернативно лечение на сериозни здравословни проблеми, за които дори съвременната медицина не е намерила решение, различно от скалпел. Хиляди хора получиха надежда за по-добър и дълъг живот.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Откъс от книгата на Николай МОСКОВ „Най-добрите български лечители” (със съкращения) публикувано в www.boralin.eu

прочети още

Единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

При какви случаи е полезен Боралин? Откъс от третото издание на книгата на Б. Николов "Растението убиец на холестеролните плаки".

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин"

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”. Възможно е влошено качество на копирането, поради възрастта на някои от документите. За да разгледате, запишете фотокопието в твърдия диск на вашия компютър, след което отворете с предпочитаната програма за преглед на снимки и използвайте функция увеличаване (zoom).

прочети още