Схема на прием

Схема на прием

1 февруари 2018

При Боралин №4, №5 и №8 се препоръчва следната схема на прием

в милилитри, след хранене:

Ден

Сутрин

Обед

Вечер

1

10

10

10

2

15

15

15

3

25

25

25

4

30

30

30

5

30

30

30

6

30

30

30

7

30

30

30

При деца и възрастни под 35 кг милилитрите се намаляват на половина и бутилката се изпива на два пъти. За прецизно дозиране използвайте градуираната мерителна чаша върху капачката. След 10 дни почивка започнете следващата опаковка, по същата схема. За максимален ефект препоръчваме 4 бутилки през интервал от 10 дни. След 1-2 месеца пауза можете да повторите схемата. За профилактичен прием са достатъчни 2-3 бутилки годишно.

Внимание: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не превишавайте препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Дори да се почувствате добре, не спирайте предписаните Ви лекарства! Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се приемат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Кантарионът повишава чувствителността на кожата към UV лъчи. Ако сте бременна или има вероятност да сте бременна, не употребявайте Боралин, както и всякакви препарати, съдържащи бабини зъби! В случай на сърцебиене, пропуснете 3 дози от приема, след което продължете по схемата! Не употребявайте алкохол, докато приемате Боралин! Да не се пие директно от бутилката! Съхранявайте в хладилник! Да не се замразява! Образуването на пяна и утайка е нормално. Преди употреба, разклатете бутилката. По желание може да смесите с чай или сок. Изплаквайте мерителната чаша и флакона (ако е наличен) преди и след употреба.


Откъс от книгата на Николай МОСКОВ „Най-добрите български лечители” (със съкращения) публикувано в www.boralin.eu

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на пациенти, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин" при различни здравословни проблеми.

прочети още

PACKUNGSBEILAGE MIT WEITEREN INFORMATIONEN Boralin ist eine Serie von Nahrungsergänzungsmitteln auf der Basis der Heilpflanze Tribulus terrestris (Erd-Burzeldorn) nach den Rezepturen des bulgarischen Phytotherapeuten Boris Nikolov, die vom Familienunternehmen Boralin EOOD hergestellt wird.

прочети още
BORALIN - product information in English
21 февруари 2018

Series of food additives according to prescription and technology elaborated by the popular healer Boris Nikolov  Herb drinks-concentrates containing natural water extracts for prophylaxis and alleviation of conditions in the following cases:

прочети още

Травяные пищевые добавки по рецептам фитотерапевта Бориса Николова и информация об их применении при различных проблемах со здоровьем

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”. Възможно е влошено качество на копирането, поради възрастта на някои от документите. За да разгледате, запишете фотокопието в твърдия диск на вашия компютър, след което отворете с предпочитаната програма за преглед на снимки и използвайте функция увеличаване (zoom).

прочети още