Схема на прием

Схема на прием

1 февруари 2018

При Боралин №4, №5 и №8 се препоръчва следната схема на прием

в милилитри, след хранене:

Ден

Сутрин

Обед

Вечер

1

10

10

10

2

15

15

15

3

25

25

25

4

30

30

30

5

30

30

30

6

30

30

30

7

30

30

30

При деца и възрастни под 35 кг милилитрите се намаляват на половина и бутилката се изпива на два пъти. За прецизно дозиране използвайте градуираната мерителна чаша върху капачката. След 10 дни почивка започнете следващата опаковка, по същата схема. За максимален ефект препоръчваме 4 бутилки през интервал от 10 дни. След 1-2 месеца пауза можете да повторите схемата. За профилактичен прием са достатъчни 2-3 бутилки годишно.

Внимание: Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не превишавайте препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Дори да се почувствате добре, не спирайте предписаните Ви лекарства! Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се приемат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Кантарионът повишава чувствителността на кожата към UV лъчи. Ако сте бременна или има вероятност да сте бременна, не употребявайте Боралин, както и всякакви препарати, съдържащи бабини зъби! В случай на сърцебиене, пропуснете 3 дози от приема, след което продължете по схемата! Не употребявайте алкохол, докато приемате Боралин! Да не се пие директно от бутилката! Съхранявайте в хладилник! Да не се замразява! Образуването на пяна и утайка е нормално. Преди употреба, разклатете бутилката. По желание може да смесите с чай или сок. Изплаквайте мерителната чаша и флакона (ако е наличен) преди и след употреба.


Каква е връзката на лечителите Петър Димков и Борис Николов с тези растения?

прочети още

Ако сте решили да се ваксинирате, тази публикация може да ви бъде полезна.

прочети още

45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Откъс от книгата на Николай МОСКОВ „Най-добрите български лечители” (със съкращения) публикувано в www.boralin.eu

прочети още

Единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

При какви случаи е полезен Боралин? Откъс от третото издание на книгата на Б. Николов "Растението убиец на холестеролните плаки".

прочети още

Кратки рецензии от корицата на третото издание "Растението убиец на холестеролните плаки"

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин"

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”. Възможно е влошено качество на копирането, поради възрастта на някои от документите. За да разгледате, запишете фотокопието в твърдия диск на вашия компютър, след което отворете с предпочитаната програма за преглед на снимки и използвайте функция увеличаване (zoom).

прочети още