ОТ КОРИЦАТА НА "РАСТЕНИЕТО УБИЕЦ..."

ОТ КОРИЦАТА НА "РАСТЕНИЕТО УБИЕЦ..."

25 май 2018

          Цялата информация, изложена в настоящата книга, е плод на клинични проучвания във Военномедицинска академия и ИСУЛ, София. За да бъда сигурен, че няма никакви странични явления в организма от продуктите от използваните растения, преди експериментите ги приложих върху себе си. За повече от 20 г., през кабинета ми минаха над 9000 пациенти. Б. НИКОЛОВ, фитотерапевт, 2007 г.

 

          От една и съща билка той извлича три различни фракции – като агроном владее азбуката на химическите реакции и технологии. А. ЦОНКОВ, журналист в-к "Лечител," 1992 г.

 

          Досега в нашата практика не сме наблюдавали лекарствено средство с такъв бърз и траен ефект. Смятаме, че може предложеният прeпарат Боралин-1 да намери приложение при лечение на дископатии, спондилартрози и др. с болков синдром. полк. д-р И. БАЛУКОВ, ВМА, 1990 г.

 

          Предлагаме лекарственото средство Боралин-3 да бъде внедрено за широко приложение при хирургични рани. подп. д-р П. КАЗАНДЖИЕВ, ВМА, 1989 г.

 

          След станалите разисквания ТИС реши: приема за внедряване в Медицинската служба на Българска народна армия на предложенията за изобретения, същите имат лечебен ефект. ген.-м-р доц. д-р П. ЧАУШЕВ, ВМА, 1990 г.

         

          "Растението убиец..." първо се появи 2006 г. в тираж едва 1000 бр. под шапката на "Български писател". Само година по-късно в-к "24 часа" купува правата и отпечатва рекордните 30000 бр. В настоящето трето допълнено издание ще намерите две рецепти с Tribulus terrestris, факсимилета протоколи от клиничните изпитания, непубликувани страници от оригиналния ръкопис, архивни документи, интервюта и информация за лечението с препаратите от серията "Боралин" по технология на фитотерапевта Николов. Публикацията се посвещава на 95-годишнината от неговото рождение. Ю. ДИМИТРОВ, издател, 2017 г.

ISBN 978-619-91023-0-5


Каква е връзката на лечителите Петър Димков и Борис Николов с тези растения?

прочети още

Ако сте решили да се ваксинирате, тази публикация може да ви бъде полезна.

прочети още

45 навършва тази година серията билкови хранителни добавки „Боралин”.

прочети още

Освен в България, Tribulus Terrestris присъства в народната медицина на различни световни култури. Особено популярна е в Индия, където се използва в лечебните практики на алтернативната медицина Аюрведа, а освен това е утвърдена и като мощен афродизиак.

прочети още

Поддържането на силен имунитет е важно не само през зимния сезон, когато върлуват грипове и настинки, но и през цялата година.

прочети още

Коледа наближава! Включи се в празничната ни игра от 7 до 26 декември 2020 и може да спечелиш СТРАХОТЕН ПОДАРЪК от серията билкови хранителни добавки Боралин - коледен пакет „Максимален ефект“ по избор! Последвай Фейсбук страницата ни, за да научиш повече.

прочети още

Откъс от книгата на Николай МОСКОВ „Най-добрите български лечители” (със съкращения) публикувано в www.boralin.eu

прочети още

Единственото запазено интервю на фитотерапевта Б. Николов

прочети още

Tribulus terrestris е билка, позната у нас с имената трибулус, трабузан, кочи глави, чюнка и незабравимото „бабини зъби”. Турското име на растението, с което също е известно, е демирбозан. Билката с многото, и все шеговити, названия е сред най-изследваните растения през последните десетилетия.

прочети още

При какви случаи е полезен Боралин? Откъс от третото издание на книгата на Б. Николов "Растението убиец на холестеролните плаки".

прочети още

Излезе от печат най-новото трето допълнено издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" от Борис Николов

прочети още

Откъс от третото издание на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки". Част "Анкета" представя интервюта и мнения от социалните мрежи на хора, съобщили за благоприятното влияние на препаратите "Боралин"

прочети още

Факсимилета на оригиналните протоколи от клинични изпитания на препаратите “Боралин”. Възможно е влошено качество на копирането, поради възрастта на някои от документите. За да разгледате, запишете фотокопието в твърдия диск на вашия компютър, след което отворете с предпочитаната програма за преглед на снимки и използвайте функция увеличаване (zoom).

прочети още