Боралин-имун

  • Марка: ® Boralin™
  • Кат. номер: Би

Сироп от дървесен черен бъз (Sambucus nigra), без захар 500мл. Подсладено със стевия (Stevia rebaudiana) С добавени бета глюкани (Beta glucan).

    Една легенда разказва, че лястовицата преди да отлети наесен, изяжда няколко зрънца черен бъз, които й дават сили за дългия полет. Народните лечители препоръчват сироп от бъз (Sambucus nigra) за укрепване на имунната система, по време на грипни епидемии, при дихателни и възпалителни проблеми с различен произход. Този дар от природата досега беше недостъпен за пациенти, при които захарта е противопоказна. Екипът химици и биолози на Боралин ЕООД прие предизвикателството. Използвахме технологията на екстракция и катализиране, разработена от фитотерапевта Борис Николов, която прилагаме при другите препарати от серията „Боралин”. За още по-добро въздействие добавихме и бета глюкани, извлечени от гъба рейши.

     Вместо изкуствени подсладители, ние постигнахме чудесен вкус с екстракт от перуанската билка Stevia. Растението е известно с хипогликемичните си свойства и е утвърдено като предпочитан заместител на захарта.

     Една опаковка съдържа 50 дози. Приемайте по 10 мл след хранене, разредено с малко вода или сок.

Вземете Боралин-имун като подарък в промоционалните ни пакети:

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-2" ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА И ПРИ БЕЗПЛОДИЕ

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-5" ПРИ СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ПРОБЛЕМИ

 

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-6" ПРИ БЪБРЕЧНИ И ЧЕРНОДРОБНИ ПРОБЛЕМИ, ТРИГЛИЦЕРИДИ

 

24,40 лв.
Базова цена: 24,40 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!