Боралин-1

 • Марка: ® Boralin™
 • Кат. номер: Б1

Билкова хранителна добавка по рецепта на фитотерапевта Борис Николов.

Екстракт от бабини зъби (Tribulus terrestris)

Боралин-1

 • Подкрепа в половата сфера
 • Стимулира мускулите при активно спортуващи

Поддържа във физиологични граници функциите на половата, отделителната, сърдечно-съдовата, опорно-двигателната и нервната системи. Допринася за нормалната концентрация на холестерол в кръвта, притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие. Стимулира натрупването на мускулна маса при активно спортуващи.

 

Произведено с български Tribulus terrestris! Ñ български субтитри

 

     

Клинично изпитан!

(ВЖ „ПРОТОКОЛИ ОТ КЛИНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ НА ПРЕПАРАТИТЕ “БОРАЛИН” И ДР. ДОКУМЕНТИ

в секция „БЛОГ-НОВИНИ” на сайта)

 

Посочената в книгата "Растението убиец на холестеролните плаки" хранителна добавка по рецепта на народния лечител-фитотерапевт Борис Николов представлява стабилизиран екстракт на водна основа от растението бабини зъби (Tribulus t.), под формата на билков сироп, без захар, подсладен със стевия (Stevia rebaudiana), подходящ и за диабетици. Съвременната маркетингова насоченост на продукта е да допринася за поддържането на нормална функция на половата система и при двата пола, а също и стимулиране на натрупването на мускулна маса при активно спортуващи. При здравословни проблеми от друго естество се прилагат по-нататък представените артикули от серията "Боралин", чийто състав е 80% Боралин-1 (Б1) в комбинации с други екстракти (Б4, Б5 или Б8).

 

     Редом с описаните в книгата здравословни ползи, при мъжкия пол Боралин-1 стимулира спермогенезата и секрецията на тестостерон, подобрява качеството и продължителността на ерекцията. При жените нормализира нивото на естроген, чувствително повлиява негативните симптоми при климакс, засилва либидото и кръвообращението в малкия таз.

 

       В случаи когато проблемите в половата сфера са с психогенен произход (на нервна почва) се препоръчва Боралин-4 (Б1+Б4). Фуростаноловите сапонини са фармакологично най-ценната съставка в екстракта от бабини зъби. Медицината е изумена от тяхното свойство да прочистват сърдечно-съдовата система от холестеролни микроплаки, които неизбежно човек трупа с годините. Проблемите в половата сфера са индикатор за това.

 

  Пръв на този феномен обръща внимание народният лечител Борис Николов, като в клинични проучвания във ВМА и ИСУЛ доказва, че получен по негова технология екстракт от растението прави образуването на плаките обратимо. С годините практика усъвършенства рецептата, открива катализатор, към силата на Tribulus добавя и други билки. Стига до извода, че най-ефикасен е тоталният воден извлек, за разлика от органичните разтворители (етанол, хлороформ), с които екстрахират други производители на подобни продукти в таблетни форми или спиртни тинктури. Дори предложената в тази книга рецепта за обикновен чай би имала по-изразен ефект от тях.

 

     Друг сериозен проблем е злоупотребата с продукти от бабини зъби. Въпреки закачливото си име, растението има могъщ биологичен ефект върху организма в резултат на действието на ред съставни вещества: стероидни сапонини и сапогенини, главно фуростанолови сапонини протограцилин и протодиосцин; стероидни сапогенини хлорогенин, хекогенин; флавонолови гликозиди рутин, астрагалин, трибулозид; алкалоиди, органични киселини, минерални соли, тлъсто масло и др. Доколкото зависи от повечето производители на хранителни добавки, тяхната препоръка е продуктите им да се ползват години наред, без прекъсвания. Това може да доведе до излишък на биологично активни вещества, резистентност на организма към целебното им влияние, дори и до обратното им, негативно, въздействие. Боралин-1 се приема 3 пъти дневно по 20 мл след хранене, в продължение на 8 дни, а Б4, Б5 и Б8 по схема в милилитри, отпечатана на етикетите на бутилките. За постигане на максимален ефект се препоръчва курс от 4-5 опаковки. След изпиването на всяка бутилка се правят 10 дни пауза, преди да бъде започната следващата.

Още любопитна информация тук: Лечителят Николов: Българската "Виагра" се казва бабини зъби. // 24chasa.bg, 24.10.2016.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Да се пази на място, недостъпно за деца!
 • Дори да се почувствате добре, не спирайте предписаните ви лекарства без лекарска консултация!
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
 • При деца и възрастни под 40 кг, както и ако почувствате въздействието на препарата необичайно силно, дозировката се намалява наполовина или повече по преценка.
 • Боралин не оказва влияние на шофирането и работата с машини.
 • Жълтият кантарион в състава на Боралин-4 повишава чувствителността на кожата към UV лъчи. Използвайте слънцезащитни средства с висок фактор за откритите части на тялото, ако планирате излизане в слънчево време.
 • Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се взимат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Не прекъсвайте назначената терапия без консултация със специалист. Имайте предвид, че може да заместите Боралин№4 с №1.
 • Консултирайте се с лекар, преди да предприемете курс с Боралин или самостоятелно приготвен чай от Tribulus t. Макар и рядко, има съобщения за леки странични ефекти, които във фитотерапията се обясняват като "лечебна криза" и отшумяват в рамките на няколко часа, до едно денонощие. Възможни са безсъние, сърцебиене, стомашно разстройство или временно засилване на болките в големите стави. В тези случаи е достатъчно да се прескочат три дози от приема, след което се продължава по схемата.
 • Липидният профил се изследва най-рано един месец след последната доза от курса. Нужно е време да приключат процесите на изчистване на мазнините от кръвта и микроплаките от сърдечно-съдовата система. Планирайте контролен преглед чрез доплер ехография. При процентно по-значителните по размер "запушвания" в повечето случаи се постига достоверно намаляване, а при по-малките е възможно пълно изчистване.
 • При необходимост повторете курса след поне два месеца почивка.
 • Не се прилага в период на ОВИ, при активна бъбречна или стомашно-чревна инфекция. Не се препоръчва при онкологично болни на хормонална терапия. Ако приемате препарати от групата на бета-блокери и диуретици, консултирайте се с лекар преди курс с Боралин. При диабетно болни да се следи кръвната захар, поради възможни резки спадове. Боралин не се употребява при бременност и кърмене. Поради изразените си хормонални въздействия, екстрактите от Tribulus t. имат потенциално абортивно действие. По време на курс за лечение на безплодие е много важно постоянно да се следи за настъпило оплождане и при положителен резултат приемът на Боралин следва незабавно да се прекрати. В народната медицина билката бабини зъби е известна и с лактогонно действие, но липсват задълбочени клинични проучвания, поради което не препоръчваме Боралин в този период.
 • За да се запазят силата и качествата на Боралин, добре е флаконът да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина и източници на високи температури, плътно затворен.
 • През седемте дни прием на единична опаковка не се употребява алкохол, тъй като намалява действието на активните вещества - фуростаноловите сапонини. Ограничението не важи в периода на десетте дни почивка.
 • По време на двумесечния курс с всички продукти от серията се рекомендира диетично хранене, умерени физически натоварвания и повече течности. За допълнителен ефект може да се подложите на подходящи физиотерапевтични и балнеологични процедури под лекарско наблюдение.

 

 

Всички хранителни добавки от серията „Боралин” са регистрирани в ОДБХ (Областна дирекция по безопасност на храните). Произведени в сертифициран цех с внедрена система на управление съгласно стандарта CODEX HACCP (Hazard Analysis Critical Control).

GMP (Good Manufacturing Practices).

ISO90001, ISO22000

„Боралин” е запазена търговска марка.

Вземете Боралин-1 като подарък в промоционалния ни пакет:

 

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-4" В СЕКСУАЛНАТА СФЕРА И СПОРТА

ПАКЕТ

 

 Още информация в секция "БЛОГ-НОВИНИ" на сайта.

 

Тук можете да изтеглите откъс от книгата на Борис Николов "Растението убиец на холестеролните плаки":

B.Nikolov_Rastenieto_ubiec_na_holesterolnite_plaki_otkus.pdf
37,20 лв.
Базова цена: 37,20 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!