Помощ за простатата

  • Марка: ® Boralin™
  • Кат. номер: Mx2

ПАКЕТ "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ-2" ПОМОЩ ЗА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА

Подобрява функциите на простатната жлеза. 

Подобрява репродуктивната функция

 

     Наричат простатната жлеза „второ сърце на мъжа”. Важността си дължи на репродуктивните функции, които изпълнява. С напредването на възрастта мнозина представители на силния пол започват да изпитват неудобства. Поради разположението си около уретрата, нерядко се стига до затрудняване и блокиране изпразването на пикочния мехур, а също и до импотентност. При по-тежките случаи ще ви препоръчат намесата на скалпел или лазер. Преди да се стигне до там, защо не опитаме силата на билките? Само четири опаковки билков беззахарен сироп Боралин-4 са достатъчни, за да се изненадате. А що се отнася до нежния пол, Боралин-4 предлага спокойствие и самочувствие в критичния период на климакса. В този промо пакет акцентираме на простатата, за да привлечем вниманието на сълния пол, традиционно неглижиращ здравословните си проблеми. Ползите от един пълен курс с Боралин-4 се усещат от цялото тяло. Допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта, подкрепя функциите на нервната, половата, храносмилателната и костната системи. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие. Подобрявайки кръвооросяването, Боралин-4 се грижи и за „първото сърце на мъжа”. По рецепта на фитотерапевта Борис Николов, автор на книгата "Растението убиец на холестеролните плаки".

     Бонус продуктът в пакета, сиропът от дървесен черен бъз и бета глюкани Боралин-имун, подсилва имунната система, за да я подготви за неизбежната среща с вирусите. Диуретичният ефект на тази билка подпомага възстановяването и нормалната работа на простатната жлеза.

     Пълният курс с Боралин №4 се състои от 4 бр. опаковки по 510 мл. Всяка бутилка се изпива по схема с приложената мерителна чаша за 7 дни. Следват 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите опаковки се изпиват за 2 месеца. При необходимост, пълният курс може да се повтори след поне 2 месеца пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс, веднъж годишно.

 

 

Боралин – виж как ще се почувстваш!

 

Вземете продукти на стойност 

192.80 лв. сега за 155.20 лв.

спестявате 37.60 лв.

В пакета се включени (натиснете изображенията за подробности):

Боралин-4

Боралин-4

Пълен курс 4 бр. на обща стойност 155.20 лв.

 

Боралин-имун

Боралин-имун

1 бр. ПОДАРЪК на стойност 35.20 лв.

 

Транспортен флакон с вместимост 30 мл – 1 бр. ПОДАРЪК.на стойност 2.40 

 

+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за цяла България

до домашен адрес или офис на СПИДИ, или ЕКОНТ 

Резултат с изображение за спиди                                    Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат с изображение за еконт
 
с промо пакети "МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ"
и за поръчки на стойност над 100 лв.

 

 

 

 Научете повече за Боралин в нашия блог boralin.eu/news.html

 

 Всички хранителни добавки от серията „Боралин” са регистрирани в ОДБХ (Областна дирекция по безопасност на храните). Произведени в сертифициран цех с внедрена система на управление съгласно стандарта CODEX HACCP (Hazard Analysis Critical Control).

GMP (Good Manufacturing Practices).

ISO90001, ISO22000

„Боралин” е запазена търговска марка.

 

192,80 лв. 155,20 лв.
Базова цена: 155,20 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!