БОРАЛИН-5 (Tribulus, Crataegus, Onopordum)

  • Марка: ® Boralin™
  • Кат. номер: Б5

Билкова хранителна добавка по рецепта на фитотерапевта Борис Николов

БОРАЛИН-5

  • Грижа за сърцето
  • Чисти съдове

     

Представяме ви разновидност на Боралин, която допринася за поддържането на нормална сърдечно-съдова функция и оптимална концентрация на холестерол в кръвта. Притежава антиоксидантно и осезаемо тонизиращо въздействие.
 
 
В тази течна формула Николов използва екстракти от растенията Tribulus terrestris (бабини зъби), Crataegus monogyna (глог) и Onopordum асаnthium (магарешки бодил).  Пречистващата сила на трибулус е съчетана с мощното кардиотонично въздействие на другите две билки. 
 
 
Произведено с български Tribulus terrestris! 
 
Произходът на суровините е от екологично чисти райони на България.
Опаковката е с обем 510мл и съдържа 21 дози, достатъчни за седемдневен прием по посочената по-долу схема. Препоръчителната дневна доза варира между 30 и 90мл.
 
 
Продуктът не съдържа захар и е подходящ за диабетици. Чудесният сладък вкус е постигнат с екстракт от перуанската билка Stevia rebaudiana (стевия). 

 

 

 

 

 

 

От архива: гледайте интервю с Б. Николов и д-р Н. Маджирова в youtube канала на Боралин

 

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: За оптимално усвояване на съставките се препоръчва следната схема на прием в милилитри, след хранене:

 

ден

сутрин

обед

вечер

1

10

10

10

2

15

15

15

3

25

25

25

4-7

30

30

30

 

Използвайте мерителната чаша върху капачката на бутилката. Разтворете съдържанието в 100мл вода. След 10 дни почивка повторете схемата.

 

 

ВНИМАНИЕ: Не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Да не се приема при непоносимост към някоя от съставките на продукта. Въздържайте се от алкохол, докато приемате Боралин. Алкохолът намалява действието му.

 

Съхранение: в оригиналната опаковка, на сухо и хладно място, защитено от слънчева светлина. Образуването на пяна и утайка е нормално. Преди употреба разклатете бутилката! Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

 

Всички хранителни добавки от серията „Боралин” са регистрирани в ОДБХ (Областна дирекция по безопасност на храните). Произведени в сертифициран цех с внедрена система на управление съгласно стандарта CODEX HACCP (Hazard Analysis Critical Control).

GMP (Good Manufacturing Practices).

ISO9001, ISO22000

 

 

„Боралин” е запазена търговска марка®

 

 

 Пълният курс с Боралин №4, №5 и №8 е 4 бр. опаковки по 510 мл. Всяка бутилка се изпива по схема с приложената мерителна чаша за 7 дни. Следват 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. 

 
Вижте Боралин-5 в промоционалния ни пакет с подаръци:
 
 
 
 
 
 
39,60 лв.
Базова цена: 39,60 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!