Боралин-5

 • Марка: ® Boralin™
 • Кат. номер: Б5

 

 Билкова хранителна добавка по рецепта на фитотерапевта Борис Николов

 

Боралин-5

 • Грижа за сърцето
 • Холестеролни плаки

Допринася за поддържането на нормална сърдечно-съдова функция и нормална концентрация на холестерол в кръвта. Притежава антиоксидантно и тонизиращо въздействие.

 

Екстракти: Tribulus terrestris, Crataegus monogyna,

Onopordum асаnthium

510мл

Подсладено със стевия (Stevia rebaudiana)

 

Подходяща комбинация при сърдечно-съдови проблеми, свързани с натрупването на атеросклеротични плаки и влошено оросяване на сърдечния мускул (ИБС).

 

   Произведено с български Tribulus terrestris! Ñ български субтитри

 

   

     ХИПЕРТОНИЯ: При повишено кръвно налягане без установен произход (eсенциална хипертония), се прилага сиропът Боралин-5. Същият продукт се използва срещу широк кръг сърдечно-съдови проблеми. Ако има данни, че основен фактор на хипертонията е стрес или депресивно състояние, препоръчва се курс с №4. (Имайте предвид, че поради съдържанието на екстракт от жълт кантарион, №4 не се смесва в комбинация с препарати от групата на антидепресантите.) Когато причина за кръвното е установено бъбречно или чернодробно страдание, най-подходящ е №8.

     СЪРЦЕ: Подобряването на оросяването на сърдечния мускул и снижаването на риска от образуване на тромби са решаващи при голям брой сърдечно-съдови страдания. Поради мощното въздействие на Боралин-5, забранява се приемането му в острия период, непосредствено след прекаран инфаркт на миокарда. Употребата му е уместна, заедно с предписаните медикаменти, когато лекуващият лекар прецени, че състоянието на пациента е стабилизирано.

     ТРОМБОФЛЕБИТ: В случаите на затруднено оросяване на крайниците, пациенти съобщават за намаляване и изчезване на болките, изтръпването и характерната "студенина". При разширени вени не се очаква видимо прибиране на вената. Терапията се провежда паралелно със специфичното лечение. За максимален ефект се съчетава заедно с локално приложение на Боралин-3-гел.

 Пълният курс с Боралин №4, №5 и №8 е 4 бр. опаковки по 510 мл. Всяка бутилка се изпива по схема с приложената мерителна чаша за 7 дни. Следват 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите опаковки се изпиват за 2 месеца. При необходимост, пълният курс може да се повтори след 2 месеца пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс, веднъж годишно.

 
Вижте Боралин-5 в промоционалния ни пакет с подаръци:
 
 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Да се пази на място, недостъпно за деца!
 • Дори да се почувствате добре, не спирайте предписаните ви лекарства без лекарска консултация!
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
 • При деца и възрастни под 40 кг, както и ако почувствате въздействието на препарата необичайно силно, дозировката се намалява наполовина или повече по преценка.
 • Боралин не оказва влияние на шофирането и работата с машини.
 • Жълтият кантарион в състава на Боралин-4 повишава чувствителността на кожата към UV лъчи. Използвайте слънцезащитни средства с висок фактор за откритите части на тялото, ако планирате излизане в слънчево време.
 • Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се взимат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Не прекъсвайте назначената терапия без консултация със специалист. Имайте предвид, че може да заместите Боралин№4 с №1.
 • Консултирайте се с лекар, преди да предприемете курс с Боралин или самостоятелно приготвен чай от Tribulus t. Макар и рядко, има съобщения за леки странични ефекти, които във фитотерапията се обясняват като "лечебна криза" и отшумяват в рамките на няколко часа, до едно денонощие. Възможни са безсъние, сърцебиене, стомашно разстройство или временно засилване на болките в големите стави. В тези случаи е достатъчно да се прескочат три дози от приема, след което се продължава по схемата.
 • Липидният профил се изследва най-рано един месец след последната доза от курса. Нужно е време да приключат процесите на изчистване на мазнините от кръвта и микроплаките от сърдечно-съдовата система. Планирайте контролен преглед чрез доплер ехография. При процентно по-значителните по размер "запушвания" в повечето случаи се постига достоверно намаляване, а при по-малките е възможно пълно изчистване.
 • При необходимост повторете курса след поне два месеца почивка.
 • Не се прилага в период на ОВИ, при активна бъбречна или стомашно-чревна инфекция. Не се препоръчва при онкологично болни на хормонална терапия. Ако приемате препарати от групата на бета-блокери и диуретици, консултирайте се с лекар преди курс с Боралин. При диабетно болни да се следи кръвната захар, поради възможни резки спадове. Боралин не се употребява при бременност и кърмене. Поради изразените си хормонални въздействия, екстрактите от Tribulus t. имат потенциално абортивно действие. По време на курс за лечение на безплодие е много важно постоянно да се следи за настъпило оплождане и при положителен резултат приемът на Боралин следва незабавно да се прекрати. В народната медицина билката бабини зъби е известна и с лактогонно действие, но липсват задълбочени клинични проучвания, поради което не препоръчваме Боралин в този период.
 • За да се запазят силата и качествата на Боралин, добре е флаконът да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина и източници на високи температури, плътно затворен.
 • През седемте дни прием на единична опаковка не се употребява алкохол, тъй като намалява действието на активните вещества - фуростаноловите сапонини. Ограничението не важи в периода на десетте дни почивка.
 • По време на двумесечния курс с всички продукти от серията се рекомендира диетично хранене, умерени физически натоварвания и повече течности. За допълнителен ефект може да се подложите на подходящи физиотерапевтични и балнеологични процедури под лекарско наблюдение.

Всички хранителни добавки от серията „Боралин” са регистрирани в ОДБХ (Областна дирекция по безопасност на храните). Произведени в сертифициран цех с внедрена система на управление съгласно стандарта CODEX HACCP (Hazard Analysis Critical Control).

GMP (Good Manufacturing Practices).

ISO90001, ISO22000

„Боралин” е запазена търговска марка.

 
 
 
Тук можете да изтеглите откъс от книгата на Борис Николов "Растението убиец на холестеролните плаки": 
B.Nikolov_Rastenieto_ubiec_na_holesterolnite_plaki_otkus_1.pdf
39,60 лв.
Базова цена: 39,60 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!